Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 500 g Haferflocken
- 15 g Sonnenblumenkerne
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 5 Eier (Größe M)
- 40 g gemischte Kräuter, frisch (z. B. Bärlauch, Brennnessel, Löwenzahnblätter, Giersch, Breitwegerich)
- 100 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Kümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 1 TL Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 Min
Dinkelbrot
17 Std. 25 Min
Schneller Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Rote-Rüben-Muffins mit Mohn
50 Min
Vollwert-Baguettes
50 Min
Irisches Buttermilchbrot
45 min
Karotten-Walnuss-Brot
2 Std.
Kürbis-Mandel-Suppe
40 Min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5h 20min
Apfelbrot mit Dörrfrüchten
4 godz.
Haferflocken-Karotten-Busserl
55min