Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 500 g Haferflocken
- 15 g Sonnenblumenkerne
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 5 Eier (Größe M)
- 40 g gemischte Kräuter, frisch (z. B. Bärlauch, Brennnessel, Löwenzahnblätter, Giersch, Breitwegerich)
- 100 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Kümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 1 TL Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5h 20min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Möhren-Curry-Brot
1 godz. 30 min
Würzige Käse-Cracker (glutenfrei)
50 min
Proteinbrot
1h 15min
Frühstücksbrot mit Trockenfrüchten
3h
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Vollwert-Baguettes
50 min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1 godz. 20 min
Schneller Apfelkuchen
1 godz. 30 min