Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwetschken, frisch
- 110 g Zucker
- 40 g Marillenschnaps
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
- 2 Tropfen Bittermandelaroma
- 1 Prise Salz
- 250 g Topfen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Maroni-Mandel-Creme
10min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2 godz. 55 min
Pistazien-Schoko-Butter
10min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 min
Süßer Kürbisstrudel mit Datteln
50 min
B'soffene Kapuziner
1h
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min