Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwetschken, frisch
- 110 g Zucker
- 40 g Marillenschnaps
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
- 2 Tropfen Bittermandelaroma
- 1 Prise Salz
- 250 g Topfen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2h 50 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 godz. 30 min
Schwarzes Osterschaf
2sa 15 dk
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55min
Beeren-Mandelkuchen
55min
Glasierte Babykarotten
25min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min