Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g szczawiu, konserwowego
- 20 g białego wina, wytrawnego
- 150 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 648 kJ / 154 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kminkówka
504 godz. 50 min
Placki ziemniaczane
45min
Sos cebulowy (sos soubise)
30min
Knedle bawarskie
1h
Krem pomarańczowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 Min
Ogórki kiszone - na zupę ogórkową
15p
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2h 40min
Kniszki ziemniaczane
2 godz.
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Podhalańskie moskole
1h
Wodzionka
25 Min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 Min