Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g szczawiu, konserwowego
- 20 g białego wina, wytrawnego
- 150 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 648 kJ / 154 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kluski kładzione
15 Min
Zupa szczawiowa
35min
Kartacze z mięsem
1 godz.
Pikantny sos pomidorowy
30 min
Ciasto serowe (Tiropita)
1 godz. 10 min
Placki ziemniaczane
45 min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24 godz. 15 min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1 godz.
Knedle bawarskie
1 godz.
Kniszki ziemniaczane
2hod.
Ozory w sosie chrzanowym na zimno
3h 25min
Gryczane kluski kładzione
40 min