Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g szczawiu, konserwowego
- 20 g białego wina, wytrawnego
- 150 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 648 kJ / 154 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kotlety z jajek
1h
Naleśniki z pieczarkami i śmietanką sojową
2h 5min
Kluski kładzione
15min
Dolnośląska zupa dziewięciozielna
30min
Zupa rybna z pulpetami z karpia
2h
Kujawska zupa z brukwi
1h 30min
Wielkanocny placek ziemniaczany
2h 15min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50min
Gryczane kluski kładzione
40min
Kluski scykane (hałuski)
45min
Czorne kluski
3h 30min
Kluski francuskie z Varomy
20 min