Steak tartare

Steak tartare

4.5 27 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 10min
4 portions

Suroviny

  • spring onions/shallots trimmed
    40 g
  • pickled capers drained
    1 tsp
  • pickled cucumber (approx. 60 g)
    1
  • lemon juice
    1 tsp
  • olive oil
    2 tsp
  • soy sauce
    ½ tsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
    250 g
  • egg yolks room temperature
    4
  • bread to serve
  • mixed salad greens to serve

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 271.5 kcal / 1140 kJ
Protein 20.3 g
Tuk 11 g
Sacharidy 22 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sodík 839.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...