
Zařízení & příslušenství
Steak tartare
Příprava 10min
Celkový 10min
4 portions
Suroviny
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
271.5 kcal /
1140 kJ
Protein
20.3 g
Tuk
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sodík
839.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Eat Well
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland