Zařízení & příslušenství
Steak tartare
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
839.3 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
1140 kJ /
271.5 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eat Well
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Scallops with pea purée
25min.
Onion Tarte Flambée
1hod.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1hod. 40min.
Caesar salad dressing
10min.
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min.
Steak Tartare
15min.
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min.
Steak tartare
30min.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min.
Far Breton with prunes
2hod.
Oysters Mignonette
5min.
Chimichurri
5min.