Zařízení & příslušenství
Steak tartare
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
839.3 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
1140 kJ /
271.5 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eat Well
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1hod.
Tzatziki
15min.
Sous-vide Octopus Salad
8hod.
Steak Tartare
15min.
Tzatziki
20min.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min.
Basil sorbet (palate cleanser)
10min.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min.
Salmon Tartare
10min.
Tuna Tartare
40min.