Zařízení & příslušenství
Steak tartare
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
839.3 mg
Protein
20.3 g
Kalorie
1140 kJ /
271.5 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eat Well
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Fettuccine
Nenhuma avaliação
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Steak Tartare
15min
Caesar Salad
30min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Steak tartare
30min
Calamares a la Americana
50min