Steak tartare
TM6 TM5 TM31

Steak tartare

4.5 (27 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g spring onions/shallots, trimmed
  • 1 tsp pickled capers, drained
  • 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
  • 1 tsp lemon juice
  • 2 tsp olive oil
  • ½ tsp soy sauce
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
  • 4 egg yolks, room temperature
  • bread, to serve
  • mixed salad greens, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1140 kJ / 271.5 kcal
Protein
20.3 g
Sacharidy
22 g
Tuk
11 g
Nasycený tuk
3.1 g
Vláknina
2 g
Sodík
839.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty