Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g spring onions/shallots, trimmed
- 1 tsp pickled capers, drained
- 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp olive oil
- ½ tsp soy sauce
- ¼ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 4 egg yolks, room temperature
- bread, to serve
- mixed salad greens, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1140 kJ / 271.5 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 839.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Margarita
10 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 Std.
Hornazo
Žádné hodnocení
Steak Tartare
15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Natillas
1 Std.
Steak tartare
30 min
Bordelaise Sauce
55 min
Chimichurri
5 Min
Caipirinha
5 Min