
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g spring onions/shallots trimmed
- 1 tsp pickled capers drained
- 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
- 1 tsp lemon juice
- 2 tsp olive oil
- ½ tsp soy sauce
- ¼ tsp salt to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 4 egg yolks room temperature
- bread to serve
- mixed salad greens to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 271.5 kcal / 1140 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 839.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Panna cotta
6hod. 15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min
Béarnaise Sauce
20min
Steak Tartare
15min
Floating islands
40min
Gazpacho
1hod. 15min
Aioli
10min
Steak tartare
30min
Gazpacho
1hod. 15min
Veal stew (Blanquette de veau)
1hod. 5min
Bucatini amatriciana
45min