Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g tahini paste
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 100 - 200 g water (see tip)
- 100 g lemon juice, freshly squeezed, plus extra to taste
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 5267 kJ / 1259 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 113.1 g
Alternativní recepty
Bulghur and lentil soup
1h
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Hummus
5 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Traditional hommus
25h 5 min