Kompatibilní verze
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanilla cashew cream
- 150 g raw cashews (see Tips)
- ¼ tsp vanilla bean paste
- 80 g water
- 1 tbsp rice malt syrup
Crumble
- 50 g raw almonds (see Tips)
- 50 g rolled oats
- 30 g coconut sugar
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 20 g coconut oil
Apple, rhubarb and goji berry compote
- 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
- 50 g freshly squeezed orange juice
- 30 - 60 g rice malt syrup
- 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
- 2 tbsp dried goji berries
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2369 kJ / 564 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 25.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fruit scones
30min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Rhubarb crumble
45min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Basil pesto
10 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Pear and peach crumble
50min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min