
Zařízení & příslušenství
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Příprava 15min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
Vanilla cashew cream
-
raw cashews (see Tips)150 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
-
water80 g
-
rice malt syrup1 tbsp
Crumble
-
raw almonds (see Tips)50 g
-
rolled oats50 g
-
coconut sugar30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
coconut oil20 g
Apple, rhubarb and goji berry compote
-
rhubarb cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
Pink Lady apple cored and cut into quarters1
-
freshly squeezed orange juice50 g
-
rice malt syrup30 - 60 g
-
vanilla bean split into halves lengthways, with seeds scraped1
-
dried goji berries2 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
564 kcal /
2369 kJ
Protein
14 g
Tuk
32 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sodík
25.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Eat Well
102 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland