Zařízení & příslušenství
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
Vanilla cashew cream
-
raw cashews (see Tips)150 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
-
water80 g
-
rice malt syrup1 tbsp
Crumble
-
raw almonds (see Tips)50 g
-
rolled oats50 g
-
coconut sugar30 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
coconut oil20 g
Apple, rhubarb and goji berry compote
-
rhubarb cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
Pink Lady apple cored and cut into quarters1
-
freshly squeezed orange juice50 g
-
rice malt syrup30 - 60 g
-
vanilla bean split into halves lengthways, with seeds scraped1
-
dried goji berries2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
25.7 mg
Protein
14 g
Kalorie
2369 kJ /
564 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eat Well
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rhubarb and strawberry fool
2hod. 15min.
Stewed apples with walnut crumble topping
25min.
Custard
10min.
Hommus
15min.
Coleslaw
10min.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min.
Porridge
15min.
Apple sauce
20min.
Basil pesto
10min.
Minestrone
40min.
Vegetable soup
35min.
Apple sponge pudding
1hod. 20min.