Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 21.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Zuppetta di crostacei
40min
Carciofi alla romana
50 min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Zuppa di pesce misto
40min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5sa 15 dk
Brodetto ricco con crostoni
1h
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Cacciucco
1h 20min
Brodetto di Fano
1h
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min