
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 466 kcal / 1950 kJ
- Protein
- 54.6 g
- Tuk
- 21.9 g
- Sacharidy
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brodetto romagnolo
50min
Spezzatino di manzo alla catalana
2hod.
Tom Yum Kung
30min
Acquacotta
50min
Cassola cagliaritana
1hod.
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1hod.
Brodetto di Fano
1hod.
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Cacciucco
1hod. 20min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min