Brodetto alla triestina

Brodetto alla triestina

5.0 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di code di gambero
  • 8 canocchie tagliate in 3 pezzi
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 200 g di vino bianco secco
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di vongole fresche, spurgate
  • 800 g di pesce misto per zuppa
  • farina tipo 00 q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • sale q.b.
  • 4 fette di polenta (volitelně) bianca, abbrustolita

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 54.6 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tuk 21.9 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...