Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 54.6 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 21.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce misto
40min
Brodetto romagnolo
50min
Brodetto di Fano
1u.
Carciofi alla romana
50min
Minestrone
45min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 Std. 15 Min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18hod. 25min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Minestra di vongole con maltagliati
1 godz. 30 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Cannocchie al Varoma
55min
Crema di zucca e calamaretti
35min