
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Goat's Cheese Flans and Leeks
- butter for greasing
- 40 g plain flour plus extra for dusting
- 130 g milk
- 140 g soft goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs separated
- 500 g water
- 300 g leeks white part only, sliced (5 mm)
- 50 g red peppers diced (1 cm)
Yoghurt Sauce
- 60 g soft goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 260 kcal / 1089 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Quick Cheese Soufflés
45min
Tuna and Spring Onion Quiche
2hod.
Orange curry dressing
10min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2hod. 20min
Ratatouille
40min
Salmon Soufflé
1hod.
Stuffed vegetables
1hod. 5min
Pumpkin Soup
35min
Potato and Vegetable Purée
40min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Polenta Cake
1hod.
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2hod. 30min