Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard

Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard

4.5 40 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
6 portions

Suroviny

Savoury Egg Custard
  • eggs
    4
  • whole milk
    100 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 - 2 pinches
Spinach and Potato Soup
  • onions quartered
    80 g
  • vegetable oil
    20 g
  • celeriac cut in pieces
    40 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • potatoes cut in pieces (2 cm)
    200 - 250 g
  • leeks sliced (1 cm)
    80 g
  • water
    800 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh spinach leaves
    250 g
    250 g frozen spinach, defrosted
  • double cream
    80 g
  • salt plus extra to taste
  • ground black pepper plus extra to taste

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 191 kcal / 797 kJ
Protein 8 g
Tuk 12 g
Sacharidy 11 g
Vláknina 2.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...