Zařízení & příslušenství
Stuffed vegetables
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tuk
5.2 g
Sacharidy
16.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook 2018
174 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
2 h 20 min
Pumpkin Soup
35 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Chickpea Gratin
1 h
Rustic Bread
2 h
Vegetable and Almond Soup
45 min
Stuffed Vegetables
1 h 5 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min