Zařízení & příslušenství
Asparagus with Romesco Sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (volitelně) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tuk
19 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebrate Spring
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min.
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min.
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1hod. 20min.
Simple Turkey Gravy
25min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1hod.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min.
Tomato sauce
40min.
Brown Rice Salad with Trout
35min.