
Zařízení & příslušenství
Asparagus with Romesco Sauce
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (volitelně) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
222 kcal /
917 kJ
Protein
6 g
Tuk
19 g
Sacharidy
5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Celebrate Spring
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko