Zařízení & příslušenství
Asparagus with Romesco Sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (volitelně) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6 g
Kalorie
917 kJ /
222 kcal
Tuk
19 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebrate Spring
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Celeriac Remoulade (TM5)
10min.
Polenta with Rich Meat Ragu
1hod. 10min.
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min.
Steamed Broccoli and Courgettes
15min.
Steamed Asparagus
35min.
Sautéed Red Peppers with Onions
25min.
Versatile Smooth Soup
45min.
Whisked Egg Whites
5min.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1hod.
Steamed Salmon Parcels
55min.
Butterbean Mash with Paprika
20min.
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min.