Zařízení & příslušenství
起士雞肉卷佐咖哩醬
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
60 克 伊丹乳酪, ,切塊高達乳酪(Gouda) 切塊60 克
-
培根丁60 克
-
去皮去骨雞胸肉 每片以蝴蝶切法平切對開800 - 850 克
-
醬油3 大匙
-
1 茶匙 肉高湯醬牛肉調味醬 (如:保衛爾、美極)1 茶匙
-
橄欖油40 克
-
洋蔥 切塊280 - 300 克
-
蒜頭 依個人口味調整2 - 3 粒
-
鹽1 小撮
-
地瓜 去皮、切塊(約4公分)400 克
-
蘋果,任一種類 去核(500克帶皮切片、180克去皮切片)680 克
-
醋 (可用蘋果醋或米醋),(詳見要訣)2 茶匙
-
咖哩粉 依個人口味調整1 茶匙
-
水200 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
59 g
Kalorie
2745 kJ /
656 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品層疊出美味
72 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
辣子雞丁
45min.
蔥爆筍絲豬肉
1hod. 20min.
香辣肉燥
35min.
茄汁豬肉
35min.
奶油咖哩燉雞
1hod. 50min.
法式白醬蘑菇雞
35min.
橙汁燒雞
40min.
口水雞
1hod.
紹興醉雞
2hod.
豆豉小排
1hod. 10min.
安東燉雞
1hod.
韓式辣雞
40min.