Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
雞肉串
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 肉桂粉
- 1 茶匙 紅椒粉
- 1 茶匙 多香果粉 (詳見要訣)
- 450 克 去皮雞柳 ,切長條(厚約0.5公分,寬約2公分)
- 6 - 8 顆 小蕃茄 (volitelně)
- 50 克 洋蔥
-
60
克 蕃茄泥
nebo 60 克 蕃茄醬 - 4 - 6 根 巴西利 ,只取葉子
- 80 克 水
- 20 克 醋
沙拉淋醬
- 50 克 小蕃茄 ,對半切
- 15 克 葡萄酒醋
- 20 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉 (volitelně)
- 2 - 3 根 巴西利 ,只取葉子
蒸雞肉串和蔬菜&香米飯
- 200 克 印度香米 ,洗淨瀝乾
- 120 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 1 茶匙 小茴香籽 (volitelně)
- 1200 克 水
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 600 克 綜合蔬菜 (如:甜椒、茄子、櫛瓜、白花椰菜、青花菜、蘆筍),切塊(約3公分)
- 100 克 綠葉萵苣 (美生菜),盛盤用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1801 kJ / 431 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6.8 g