培根雞腿卷佐馬鈴薯

培根雞腿卷佐馬鈴薯

4.0 1 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮迷迭香
    5 根
  • 培根片
    150 克
    150 克 切片火腿
  • 火雞腿, 去皮
    800 克
    800 克 去皮帶骨雞腿
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 特級初榨橄欖油 (2 大匙)
    20 克
  • 1300 克
  • 馬鈴薯 切塊(約4公分)
    600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 51 g
Kalorie 2174 kJ / 520 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...