德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥
TM5 TM6

德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 洋蔥 ,切塊
  • 100 克 培根丁
  • 500 - 600 克 豬里肌肉
  • 2 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 胡椒粉
  • 1 - 1 ½ 茶匙 甜紅椒粉
  • 6 - 8 片 煙燻培根片 (60-80克)
  • 500 克 德國酸菜 (罐裝或真空包)
  • 1 片 乾月桂葉 (volitelně)
  • 3 粒 杜松子 (volitelně)
  • 500 克 水
  • 750 克 馬鈴薯 ,切塊(約3公分)
  • 3 大匙 油炸用蔬菜油
  • 140 克 牛奶
  • 40 克 奶油
  • 2 - 3 小撮 肉豆蔻粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2467 kJ / 590 kcal
Protein
47 g
Sacharidy
37 g
Tuk
25 g
Vláknina
6.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty