Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Vermicelli Glasnudeln (aus Mungobohnen- oder Reismehl)
- Wasser, warm, zum Einweichen
- 70 g Knoblauchzehen
- 40 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 35 g Zucker
- 40 g Sojasauce
-
20
g Reiswein
nebo 20 g Weißwein - 700 g Wasser
- 200 - 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält und entdarmt
- 200 g breite, grüne Bohnen, frisch
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (3 mm) oder gekräuselt (siehe Tipp) zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Garnelenklößchen-Suppe
20 min
Garnelen-Tacos
30 min
Yakisoba mit Shrimps
40 min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min