Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und entbartet
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 200 g Tintenfischringe, roh
- 200 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün), in Stücken (3 cm)
- 50 g scharfe Chorizo, in dünnen Scheiben
- 400 g Tomaten, aus der Dose, einschließlich Flüssigkeit, grob geschnitten
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Safranfäden (0,1 g)
- 200 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht,
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 g Rundkornreis, 13 Minuten Garzeit (siehe Tipp)
- 50 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Zitrone, in Spalten (Wedges), zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Seafood-Eintopf
50 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Tintenfischsauce
40 min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20min
Linguine mit Garnelen
35min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Penne mit Muscheln
1 Std. 5 Min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1 godz.
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min