
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und entbartet
- 160 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 200 g Tintenfischringe, roh
- 200 g Paprika, gemischt (z.B. rot, grün), in Stücken (3 cm)
- 50 g scharfe Chorizo in dünnen Scheiben
- 400 g Tomaten aus der Dose, einschließlich Flüssigkeit, grob geschnitten
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Safranfäden (0,1 g)
- 200 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 g Rundkornreis 13 Minuten Garzeit (siehe Tipp)
- 50 g Garnelen, roh, geschält
- 1 Zitrone in Spalten (Wedges), zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 377 kcal / 1593 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1hod.
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55min
Gefüllte Calamari vom Grill
50min
Shrimp Creole
40min
Tintenfischsauce
40min
Seafood-Eintopf
50min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Kalbsleber venezianisch
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Penne mit Muscheln
1hod. 5min
Jambalaya
30min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45min