Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g Brotbrösel
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Eier
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Salz
-
50
g Gruyère Käse, in Scheiben (2-3 mm),
nebo 50 g Cheddar, in Scheiben (2-3 mm) - 25 g Babyspinat, frisch
- ½ - 1 Knoblauchzehe, nach Geschmack
- 450 g gelbe Paprika, in Stücken (3-4 cm)
- 4 - 5 Basilikumblätter, frisch
-
400
g stückige Tomaten aus der Dose,
nebo 400 g frische Tomaten, in Stücken (2-3 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Hackfleischschnecken
1h
Pouletspiesse mit Reis
1h 40min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 Min
Filet Wellington
1h 45min
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1h 10min
Saftige Thunfischmuffins
50min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1h 10min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Kunterbunter Hackbraten
1h 30min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Auberginen-Hähnchen-Auflauf
1h 15 min