Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem

Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem

5.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
8 porcí

Suroviny

  • 400 gramů mrkve na kousky
  • 300 gramů pórku na kousky
  • 200 gramů tuřínu na kousky
  • 100 gramů brambor na kousky (2 cm)
  • 800 gramů vody
  • 1 čajovou lžičku soli
  • 200 gramů baby špenátu
    200 gramů čerstvého špenátu
  • 2 čajové lžičky soli, jemné plus extra dle chuti
  • 40 gramů másla na kousky
  • 2 špetky pepře, černého, mletého
  • 100 gramů rajčat na kostky
  • 8 vajec chlazených (viz tip)
  • sůl, jemná dle chuti
  • 400 gramů toustového chleba nasucho opečeného, nakrájeného na proužky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 13 g
Kalorie 1169 kJ / 279 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...