Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
TM6 TM5 TM31

Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 1050 gramů hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
  • 2 špetky mleté skořice
  • 4 hřebíčky
  • 750 gramů červeného vína, suchého
  • 230 gramů mrkve na kousky
  • 30 gramů celeru na kousky
  • 90 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
  • 45 gramů oleje např. řepkového
  • 150 gramů anglické slaniny na kostky (2 cm)
  • 150 gramů rajčat bez slupky, na kousky
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1 ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¾ čajové lžičky cukru
  • 1 ½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka bujónu
  • 60 gramů hladké mouky
  • 60 gramů másla na kousky

Nutriční hodnoty
na 6 porcí
Kalorie
3643.5 kcal / 15244.2 kJ
Protein
260.3 g
Tuk
182.2 g
Sacharidy
113.8 g
Vláknina
14.9 g
Nasycený tuk
72.5 g
Sodík
6443.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty