
Zařízení & příslušenství
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
6 porcí
Suroviny
-
hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm1050 gramů
-
mleté skořice2 špetky
-
hřebíčky4
-
červeného vína, suchého750 gramů
-
mrkve na kousky230 gramů
-
celeru na kousky30 gramů
-
cibule napůl90 gramů
-
stroužky česneku2
-
rozmarýnu, čerstvého jenom lístky10 gramů
-
oleje např. řepkového45 gramů
-
anglické slaniny na kostky (2 cm)150 gramů
-
rajčat bez slupky, na kousky150 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 ½ čajové lžičky
-
cukru¾ čajové lžičky
-
masové dochucovací pasty1 ½ čajové lžičky
-
hladké mouky60 gramů
-
másla na kousky60 gramů
Nutriční hodnoty na 6 porcí
Kalorie
3643.5 kcal /
15244.2 kJ
Protein
260.3 g
Tuk
182.2 g
Sacharidy
113.8 g
Vláknina
14.9 g
Nasycený tuk
72.5 g
Sodík
6443.3 mg