Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 20min
6 porcí

Suroviny

  • hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
    1050 gramů
  • mleté skořice
    2 špetky
  • hřebíčky
    4
  • červeného vína, suchého
    750 gramů
  • mrkve na kousky
    230 gramů
  • celeru na kousky
    30 gramů
  • cibule napůl
    90 gramů
  • stroužky česneku
    2
  • rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
    10 gramů
  • oleje např. řepkového
    45 gramů
  • anglické slaniny na kostky (2 cm)
    150 gramů
  • rajčat bez slupky, na kousky
    150 gramů
  • soli
    2 čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    1 ½ čajové lžičky
  • cukru
    ¾ čajové lžičky
  • masové dochucovací pasty
    1 ½ čajové lžičky
    1 kostka bujónu
  • hladké mouky
    60 gramů
  • másla na kousky
    60 gramů

Nutriční hodnoty na 6 porcí

Kalorie 3643.5 kcal / 15244.2 kJ
Protein 260.3 g
Tuk 182.2 g
Sacharidy 113.8 g
Vláknina 14.9 g
Nasycený tuk 72.5 g
Sodík 6443.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se Vám také líbit...