Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou

4.3 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
6 porcí

Suroviny

  • 1050 gramů hovězího masa plecka, na kousky cca 3 cm
  • 2 špetky mleté skořice
  • 4 hřebíčky
  • 750 gramů červeného vína, suchého
  • 230 gramů mrkve na kousky
  • 30 gramů celeru na kousky
  • 90 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 10 gramů rozmarýnu, čerstvého jenom lístky
  • 45 gramů oleje např. řepkového
  • 150 gramů anglické slaniny na kostky (2 cm)
  • 150 gramů rajčat bez slupky, na kousky
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1 ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¾ čajové lžičky cukru
  • 1 ½ čajové lžičky masové dochucovací pasty
    1 kostka bujónu
  • 60 gramů hladké mouky
  • 60 gramů másla na kousky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 6 porcí

Sodík 6443.3 mg
Protein 260.3 g
Kalorie 15244.2 kJ / 3643.5 kcal
Tuk 182.2 g
Vláknina 14.9 g
Nasycený tuk 72.5 g
Sacharidy 113.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...