Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
nebo 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm) - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 Std. 55 Min
Brodo di carne (7-9 mesi)
1h
Carne macinata
35 Min
Brodo di gallina
4h 10min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Brodo vegetale (Bimby Friend)
1h
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Brodo di manzo
3h 50min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Brodo vegetale
1h
Brodo di verdure con noodles di omelette
50 Min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15min