Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
nebo 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm) - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie
50min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Brodo di gallina
4 Std. 10 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 godz. 20 min
Quadrucci e piselli in brodo
1 godz. 20 min
Fagioli in umido
1h 30min
Brodo di manzo
3 Std. 50 Min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 godz. 15 min
Brodo di carne (7-9 mesi)
1 godz.
Sugo classico
55min