Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 237 mg
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Carciofi alla maremmana
40min
Broccoli e salsiccia
30min
Fagioli in umido
1h 30min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Carciofi trifolati
30min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Fave in umido
1h