Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 237 mg
Alternativní recepty
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Carciofi ripieni
50min
Piselli in umido
1h 10min
Carciofi alla maremmana
40min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Carciofi stufati
30min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Fagioli in umido
1h 30min
Ravioli lucani
1h