Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Cime di rapa stufate
55min
Cicorie stufate
35min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Melanzane trifolate
40 min
Carciofi ripieni
50min
Carciofi alla maremmana
40 min
Fave in umido
1 godz.
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Lampascioni e patate
1 godz. 15 min