
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 284 kcal / 1188.1 kJ
- Protein
- 13.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Sodík
- 237 mg
Alternativní recepty
"Scafata" viterbese
1hod. 50min
Fave in umido
1hod.
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Cicorie stufate
35min
Ceci in umido
1hod. 30min
Melanzane trifolate
40min
Zuppa di fave
50min
Zuppa di bietole
35min
Fagioli in umido
1hod. 30min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Piselli in umido
1hod. 10min
Lenticchie speziate in umido
1hod. 30min