Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 2 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e scolati
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di vino bianco secco
- 12 calamari freschi di piccola taglia, interi e puliti
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari alla napoletana
40min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpo al vino rosso
1h
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min