
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 2 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati e scolati
- 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di vino bianco secco
- 12 calamari freschi di piccola taglia, interi e puliti
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 319 kcal / 1334 kJ
- Protein
- 24.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1h 30min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Calamari alla marchigiana
35min
Calamari alla napoletana
40min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Calamari in umido
55min
Tonno in agrodolce
1h