Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 2 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e scolati
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di vino bianco secco
- 12 calamari freschi di piccola taglia, interi e puliti
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari alla marchigiana
35min
Calamari alla napoletana
40min
Totani ripieni su crema di fave
1 godz. 30 min
Moscardini al limone
30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Calamari ripieni su crema di pane
1óra 10p
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 godz.
Polpo in bottiglia
9hod. 10min