Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ bustina di zafferano in polvere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 4 fette di pane pugliese
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine al nero di seppia
45 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Pescestocco alla messinese
30 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Pepata di cozze
45 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Pepata di cozze
55 min
Zuppa del golfo
1h 30min
Amatriciana con cozze
55 min
Cozze al vino bianco
40 min