Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 87.2 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Insalata di calamari al limone
35min
Crema di scampi
1h 30min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Risotto alla pescatora
35min
Linguine con scampi al limone
20 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min