Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 87.2 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Scampi alla busara
35 Min
Penne al ragù di polpo
1h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min.
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 min.
Pasta risottata alle vongole
1h
Risotto alla pescatora
35 Min