
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 695 kcal / 2908 kJ
- Protein
- 16.6 g
- Tuk
- 31.1 g
- Sacharidy
- 87.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Trittico d'autore
2hod.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Risotto alla pescatora
35min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Risotto alla carbonara
2hod.
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1hod. 20min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1hod.
Risotto funghi e salsiccia
55min