Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di scampi freschi, interi
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 5 g di farina tipo 00
- 50 g di Cognac
- 300 g di passata di pomodoro
- 200 g di panna da cucina
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 87.2 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine con scampi al limone
20 Min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50min
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Pasta risottata alle vongole
1 Std.
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min
Crema di scampi
1h 30min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 Min
Scampi alla busara
35 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50 Min