Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou

Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou

4.4 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce

Suroviny

  • 200 - 250 gramů čínských nudlí, dlouhých vermicelli (z mungo fazolí nebo rýže)
  • voda teplá, na namočení nudlí
  • 70 gramů česneku
  • 40 gramů oleje
  • ½ čajové lžičky soli, jemné (volitelně)
  • ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
  • 35 gramů cukru
  • 40 gramů sójové omáčky
  • 20 gramů rýžového vína
    20 gramů bílého vína
  • 700 gramů vody
  • 200 - 250 gramů syrových krevet, středních oloupaných a vyčištěných
  • 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých plochých
  • 50 gramů jarních cibulek na kostičky (3 mm) nebo zakroucených (viz tip), na ozdobení

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 16 g
Kalorie 1832 kJ / 438 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...