Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou

Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou

4.4 12 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
4 porce

Suroviny

  • čínských nudlí, dlouhých vermicelli (z mungo fazolí nebo rýže)
    200 - 250 gramů
  • voda teplá, na namočení nudlí
  • česneku
    70 gramů
  • oleje
    40 gramů
  • soli, jemné (volitelně)
    ½ čajové lžičky
  • bílého pepře, mletého
    ¼ čajové lžičky
  • cukru
    35 gramů
  • sójové omáčky
    40 gramů
  • rýžového vína
    20 gramů
    20 gramů bílého vína
  • vody
    700 gramů
  • syrových krevet, středních oloupaných a vyčištěných
    200 - 250 gramů
  • fazolových lusků, zelených, čerstvých plochých
    200 gramů
  • jarních cibulek na kostičky (3 mm) nebo zakroucených (viz tip), na ozdobení
    50 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 438 kcal / 1832 kJ
Protein 16 g
Tuk 11 g
Sacharidy 66 g
Vláknina 2.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...