Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 gramů čínských nudlí, dlouhých, vermicelli (z mungo fazolí nebo rýže)
- voda, teplá, na namočení nudlí
- 70 gramů česneku
- 40 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli, jemné (volitelně)
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 35 gramů cukru
- 40 gramů sójové omáčky
-
20
gramů rýžového vína
nebo 20 gramů bílého vína - 700 gramů vody
- 200 - 250 gramů syrových krevet, středních, oloupaných a vyčištěných
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, plochých
- 50 gramů jarních cibulek, na kostičky (3 mm) nebo zakroucených (viz tip), na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované krevety
15min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Penne se slávkami
1h 5min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2小时 45 分钟
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8h 30min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Kuřecí Pad Thai
20min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Smažené kuře a la Kentucky
3 godz. 20 min