Zařízení & příslušenství
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
200 - 250 gramů čínských nudlí, dlouhých vermicelli (z mungo fazolí nebo rýže)
-
voda teplá, na namočení nudlí
-
70 gramů česneku
-
40 gramů oleje
-
½ čajové lžičky soli, jemné (volitelně)
-
¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
-
35 gramů cukru
-
40 gramů sójové omáčky
-
20 gramů bílého vína20 gramů rýžového vína
-
700 gramů vody
-
200 - 250 gramů syrových krevet, středních oloupaných a vyčištěných
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých plochých
-
50 gramů jarních cibulek na kostičky (3 mm) nebo zakroucených (viz tip), na ozdobení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Květinová focaccia bez lepku
1hod. 45min.
Farfalle v italských barvách
30min.
Celozrnné tacos s trhaným vepřovým v pivní omáčce
Žádné hodnocení
Rychlá pho polévka se spiralizovanou ředkví daikon
50min.
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1hod. 25min.
Lososová klobása s tymiánem
3hod. 15min.
Farfalle ai quattro formaggi
25min.
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1hod. 10min.
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5hod. 15min.
Kuřecí salát s těstovinami
45min.