Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 gramů čínských nudlí, dlouhých, vermicelli (z mungo fazolí nebo rýže)
- voda, teplá, na namočení nudlí
- 70 gramů česneku
- 40 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli, jemné (volitelně)
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 35 gramů cukru
- 40 gramů sójové omáčky
-
20
gramů rýžového vína
nebo 20 gramů bílého vína - 700 gramů vody
- 200 - 250 gramů syrových krevet, středních, oloupaných a vyčištěných
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, plochých
- 50 gramů jarních cibulek, na kostičky (3 mm) nebo zakroucených (viz tip), na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované krevety
15 Min
Rýže tří chutí
40 Min
Rychlá polévka Pho
1h 20min
Pad thai
45 Min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min
Nudle s růžovozelenou omáčkou
20 Min
Sicilské purpetti fúze
1 Std.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45 Min
Polévka Tom Yum
15 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Kuřecí Pad Thai
20 Min