
Zařízení & příslušenství
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
4 porce
Suroviny
-
čínských nudlí, dlouhých vermicelli (z mungo fazolí nebo rýže)200 - 250 gramů
-
voda teplá, na namočení nudlí
-
česneku70 gramů
-
oleje40 gramů
-
soli, jemné (volitelně)½ čajové lžičky
-
bílého pepře, mletého¼ čajové lžičky
-
cukru35 gramů
-
sójové omáčky40 gramů
-
rýžového vína20 gramů
-
vody700 gramů
-
syrových krevet, středních oloupaných a vyčištěných200 - 250 gramů
-
fazolových lusků, zelených, čerstvých plochých200 gramů
-
jarních cibulek na kostičky (3 mm) nebo zakroucených (viz tip), na ozdobení50 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
438 kcal /
1832 kJ
Protein
16 g
Tuk
11 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
2.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recept
Česká republika
Česká republika