Zařízení & příslušenství
Restované hovězí s caponatou
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů papriky na kousky (2 cm)
-
30 gramů olivového oleje plus navíc 1 polévková lžíce
-
80 gramů cibule na tenké plátky (2 mm)
-
150 gramů lilku na kousky (2 cm)
-
150 gramů cukety na kousky (2 cm)
-
10 gramů nakládaných kaparů scezených
-
10 gramů piniových oříšků, orestovaných
-
1 stroužek česneku
-
500 gramů hovězího masa na nudličky
-
1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky soli podle chuti
-
15 gramů balzamikového octa
-
130 gramů cherry rajčat napůl
-
½ čajové lžičky cukru
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
832 mg
Protein
30 g
Kalorie
1323 kJ /
317 kcal
Tuk
17 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Restovaný lilek (200 gramů)
30min.
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min.
Restované proužky kuřecího masa
15min.
Restovaná cibule (200 gramů)
20min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min.
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.