Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů papriky, na kousky (2 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus navíc 1 polévková lžíce
- 80 gramů cibule, na tenké plátky (2 mm)
- 150 gramů lilku, na kousky (2 cm)
- 150 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 10 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů piniových oříšků, orestovaných
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů hovězího masa, na nudličky
- 1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 15 gramů balzamikového octa
- 130 gramů cherry rajčat, napůl
- ½ čajové lžičky cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 832 mg
Alternativní recepty
Vepřové v mrkvi
2 godz.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min
Restovaný lilek (400 gramů)
35min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min
Jablečný koláč s Multifunkčním kráječem Thermomix® pro TM6
1 godz.
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min
Guláš z vepřové panenky
40min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min