
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů papriky na kousky (2 cm)
- 30 gramů olivového oleje plus navíc 1 polévková lžíce
- 80 gramů cibule na tenké plátky (2 mm)
- 150 gramů lilku na kousky (2 cm)
- 150 gramů cukety na kousky (2 cm)
- 10 gramů nakládaných kaparů scezených
- 10 gramů piniových oříšků, orestovaných
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů hovězího masa na nudličky
- 1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky soli podle chuti
- 15 gramů balzamikového octa
- 130 gramů cherry rajčat napůl
- ½ čajové lžičky cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 317 kcal / 1323 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 832 mg
Alternativní recepty
Nadýchané placky s kuřecími hamburgery
45min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2hod. 45min
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12hod. 10min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min
Guláš z vepřové panenky
40min
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min