![Restované hovězí s caponatou Restované hovězí s caponatou](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00c3b83e-9bd1-4d06-87fa-7595d92fdd3f/Derivates/7611095a-3f3a-4fb9-a62b-25a11dff6f84.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů papriky, na kousky (2 cm)
- 30 gramů olivového oleje, plus navíc 1 polévková lžíce
- 80 gramů cibule, na tenké plátky (2 mm)
- 150 gramů lilku, na kousky (2 cm)
- 150 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 10 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů piniových oříšků, orestovaných
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů hovězího masa, na nudličky
- 1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 15 gramů balzamikového octa
- 130 gramů cherry rajčat, napůl
- ½ čajové lžičky cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1323 kJ / 317 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 832 mg
Alternativní recepty
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1u. 25min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6h 45min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 godz.
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30 min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Guláš z vepřové panenky
40min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min