
Zařízení & příslušenství
Restované hovězí s caponatou
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
papriky na kousky (2 cm)200 gramů
-
olivového oleje plus navíc 1 polévková lžíce30 gramů
-
cibule na tenké plátky (2 mm)80 gramů
-
lilku na kousky (2 cm)150 gramů
-
cukety na kousky (2 cm)150 gramů
-
nakládaných kaparů scezených10 gramů
-
piniových oříšků, orestovaných10 gramů
-
stroužek česneku1
-
hovězího masa na nudličky500 gramů
-
soli podle chuti1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky
-
balzamikového octa15 gramů
-
cherry rajčat napůl130 gramů
-
cukru½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
317 kcal /
1323 kJ
Protein
30 g
Tuk
17 g
Sacharidy
8 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
832 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 Min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 Std.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 Min
Restované kostky kuřecího masa
15 Min
Restované proužky krůtího masa
15 Min
Restované kostky krůtího masa
15 Min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 Min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1 Std.