
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 čajová lžička arašídového oleje
- 50 gramů Massaman kari pasty
- 400 gramů hovězího masa, bez kosti na proužky (1 cm)
- 250 gramů kokosového krému
- 20 gramů palmového cukru
- 50 gramů rybí omáčky
- 50 gramů tamarindové pasty
- 400 gramů kokosového mléka
- 250 gramů nových brambor na kousky (2 cm)
- 1 kus skořice, celé
- 2 lístky limety kaffir, sušené
- 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 606 kcal / 2535 kJ
- Protein
- 27.6 g
- Tuk
- 43.8 g
- Sacharidy
- 25.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Kuře alla cacciatora
50min
Pekingské kuře
50min
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Krevetové kari
25min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min