Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 čajová lžička arašídového oleje
- 50 gramů Massaman kari pasty
- 400 gramů hovězího masa, bez kosti, na proužky (1 cm)
- 250 gramů kokosového krému
- 20 gramů palmového cukru
- 50 gramů rybí omáčky
- 50 gramů tamarindové pasty
- 400 gramů kokosového mléka
- 250 gramů nových brambor, na kousky (2 cm)
- 1 kus skořice, celé
- 2 lístky limety kaffir, sušené
- 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 43.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Keine Bewertungen
Thajské rybí karbanátky
1h 10min
Rybí guláš s krevetami
45 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Keine Bewertungen
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Indické kuře v jogurtu
1h
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min