Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů čerstvé bazalky, pouze listy, omyté a osušené
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku (10 gramů)
- 10 gramů másla
- 6 housek, z předešlého dne
- 150 gramů mléka, vlažného
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 50 gramů hladké mouky
- 10 gramů másla, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1559 kJ / 372 kcal
- Protein
- 12.95 g
- Sacharidy
- 57.55 g
- Tuk
- 9.88 g
- Vláknina
- 4.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Paštikové penízky
1 Std. 15 Min
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1 godz.
Badyánový likér
Žádné hodnocení
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Římské gratinované artyčoky
Žádné hodnocení
Medovo-fíková zmrzlina s kozím sýrem
13 Std.
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 Min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 Min