Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů čerstvé bazalky, pouze listy, omyté a osušené
- 120 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku (10 gramů)
- 10 gramů másla
- 6 housek, z předešlého dne
- 150 gramů mléka, vlažného
- 3 vejce
- 1 špetka soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 50 gramů hladké mouky
- 10 gramů másla, na vymazání Varoma mísy a Varoma tácku
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1559 kJ / 372 kcal
- Protein
- 12.95 g
- Sacharidy
- 57.55 g
- Tuk
- 9.88 g
- Vláknina
- 4.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nekynuté těsto na pizzu
30 min
Chléb expres
45 min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 Std. 40 Min
Zeleninový koláč
1h 10 min
Houbové placky
45 min
Pekanové košíčky
4hod. 40min
Kokosové kloboučky
2h
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Quinotto s krevetami a chřestem
30 min
Dresink s vejci a bylinkami
10 min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1h