Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové

Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové

5.0 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
12 kusů

Suroviny

  • 350 gramů vepřového masa, bez kosti pečeného, na kusy (4 cm)
  • 1 cibule
  • 1 jablko
  • 300 gramů majonézy
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka pepře mletého
  • 1 čajová lžička worcesterové omáčky
  • 12 plátků šunky od kosti
  • 6 vajec, uvařených natvrdo
  • 6 nakládaných okurek
  • 1 polévková lžíce pažitky na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 11.2 g
Kalorie 1557.7 kJ / 370.9 kcal
Tuk 35.2 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 4.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...