
Zařízení & příslušenství
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
Příprava 20min
Celkový 20min
12 kusů
Suroviny
-
vepřového masa, bez kosti pečeného, na kusy (4 cm)350 gramů
-
cibule1
-
jablko1
-
majonézy300 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
pepře mletého1 špetka
-
worcesterové omáčky1 čajová lžička
-
šunky od kosti12 plátků
-
vajec, uvařených natvrdo6
-
nakládaných okurek6
-
pažitky na ozdobu1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
370.9 kcal /
1557.7 kJ
Protein
11.2 g
Tuk
35.2 g
Sacharidy
4.2 g
Vláknina
0.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

První republika
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Velikonoční křen s mandlemi
5min
Vejce, vařená
20min
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1hod. 10min
Zelené fazolky s tymiánem
1hod. 10min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3hod. 30min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5hod. 20min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2hod. 20min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Jahodový koktejl z bufetu Koruna
5min