Zařízení & příslušenství
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
Příprava 20min.
Celkový 20min.
12 kusů
Suroviny
-
350 gramů vepřového masa, bez kosti pečeného, na kusy (4 cm)
-
1 cibule
-
1 jablko
-
300 gramů majonézy
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka pepře mletého
-
1 čajová lžička worcesterové omáčky
-
12 plátků šunky od kosti
-
6 vajec, uvařených natvrdo
-
6 nakládaných okurek
-
1 polévková lžíce pažitky na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
11.2 g
Kalorie
1557.7 kJ /
370.9 kcal
Tuk
35.2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
První republika
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Jarní salát se šunkou a vejci
25min.
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Okurkový salát s mortadellou
10min.
Makové houstičky s chorizem
2hod. 30min.
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Krvavá Mary
5min.
Bramborový salát s vejci a majonézou
1hod. 30min.
Šunková rolka
20min.
Pappa al pomodoro
15min.