
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kusy rybího filé tresky, cca 600 gramů
- sůl dle chuti
- pepř černý, mletý dle chuti
- 1 kus citrónu bio, na plátky
- 5 kusů černého pepře, celého
- 200 gramů cibule napůl
- 200 gramů mrkve na čtvrtky
- 50 gramů petržele, čerstvé na čtvrtky
- 50 gramů celeru, bulvy na čtvrtky
- 40 gramů olivového oleje
- 150 gramů vína, bílého
- 400 gramů rajčat v plechovce loupaných, ve vlastní šťávě
- 1 bobkový list, čerstvý nebo sušený
- 1 špetka oregana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 311 kcal / 1304 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Ratatouille
40min
Tabouleh s boby
50min
Směs divokého koření
10min
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Tilápie s červeným kari
40min