Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kusy rybího filé, tresky, cca 600 gramů
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 1 kus citrónu, bio, na plátky
- 5 kusů černého pepře, celého
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů mrkve, na čtvrtky
- 50 gramů petržele, čerstvé, na čtvrtky
- 50 gramů celeru, bulvy, na čtvrtky
- 40 gramů olivového oleje
- 150 gramů vína, bílého
- 400 gramů rajčat v plechovce, loupaných, ve vlastní šťávě
- 1 bobkový list, čerstvý nebo sušený
- 1 špetka oregana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1304 kJ / 311 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 Min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Hrášková dobrota
7min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 Min
Králík po sicilsku
1h 20 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 Min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 Min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min