Zařízení & příslušenství
Ryba po řecku
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
4 kusy rybího filé tresky, cca 600 gramů
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
1 kus citrónu bio, na plátky
-
5 kusů černého pepře, celého
-
200 gramů cibule napůl
-
200 gramů mrkve na čtvrtky
-
50 gramů petržele, čerstvé na čtvrtky
-
50 gramů celeru, bulvy na čtvrtky
-
40 gramů olivového oleje
-
150 gramů vína, bílého
-
400 gramů rajčat v plechovce loupaných, ve vlastní šťávě
-
1 bobkový list, čerstvý nebo sušený
-
1 špetka oregana
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
29.6 g
Kalorie
1304 kJ /
311 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min.
Plněné kapustové listy s rajčaty
40min.
Piškotový pohár s pudingem a ovocem
3hod. 10min.
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1hod.
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Pomerančový dresink s kari
5min.
Rychlý jehněčí dansak
45min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Jambalaya
1hod.
Bramborovo - zeleninové pyré
40min.