Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kusy rybího filé, tresky, cca 600 gramů
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 1 kus citrónu, bio, na plátky
- 5 kusů černého pepře, celého
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů mrkve, na čtvrtky
- 50 gramů petržele, čerstvé, na čtvrtky
- 50 gramů celeru, bulvy, na čtvrtky
- 40 gramů olivového oleje
- 150 gramů vína, bílého
- 400 gramů rajčat v plechovce, loupaných, ve vlastní šťávě
- 1 bobkový list, čerstvý nebo sušený
- 1 špetka oregana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1304 kJ / 311 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Zelenobílé těstoviny
40 min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Žádné hodnocení
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 Std.
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Fatayer se sýrem a mátou
1 Std. 5 Min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 Std. 15 Min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1 Std.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min