Zařízení & příslušenství
Ryba po řecku
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
4 kusy rybího filé tresky, cca 600 gramů
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
1 kus citrónu bio, na plátky
-
5 kusů černého pepře, celého
-
200 gramů cibule napůl
-
200 gramů mrkve na čtvrtky
-
50 gramů petržele, čerstvé na čtvrtky
-
50 gramů celeru, bulvy na čtvrtky
-
40 gramů olivového oleje
-
150 gramů vína, bílého
-
400 gramů rajčat v plechovce loupaných, ve vlastní šťávě
-
1 bobkový list, čerstvý nebo sušený
-
1 špetka oregana
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
29.6 g
Kalorie
1304 kJ /
311 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Minestrone
45min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.