
Zařízení & příslušenství
Ryba po řecku
Příprava 5min
Celkový 35min
4 porce
Suroviny
-
rybího filé tresky, cca 600 gramů4 kusy
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
citrónu bio, na plátky1 kus
-
černého pepře, celého5 kusů
-
cibule napůl200 gramů
-
mrkve na čtvrtky200 gramů
-
petržele, čerstvé na čtvrtky50 gramů
-
celeru, bulvy na čtvrtky50 gramů
-
olivového oleje40 gramů
-
vína, bílého150 gramů
-
rajčat v plechovce loupaných, ve vlastní šťávě400 gramů
-
bobkový list, čerstvý nebo sušený1
-
oregana1 špetka
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
311 kcal /
1304 kJ
Protein
29.6 g
Tuk
11.5 g
Sacharidy
13.4 g
Vláknina
6.2 g