Kompatibilní verze
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de judías verdes redondas frescas
- 8 - 16 lonchas de beicon ahumado (100 g) en lonchas finas
- 500 g de agua
- 600 g de patatas en dados (3 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 80 - 100 g de mantequilla
-
1 - 2
cucharadita de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Hervido
40min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Verduras al vapor con rúcula
25min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25min
Ensalada templada de judías blancas y verdes con pasta
30min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1 Std. 10 Min
Trinxat de col
1h 15min
Guisantes al natural
2h 10min
Noodles con judías verdes
30min