Kompatibilní verze
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de judías verdes redondas frescas
- 8 - 16 lonchas de beicon ahumado (100 g) en lonchas finas
- 500 g de agua
- 600 g de patatas en dados (3 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 80 - 100 g de mantequilla
-
1 - 2
cucharadita de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Acelgas y ajetes con huevos
40 λεπτ.
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 Min
Judías verdes al vapor con pollo en salsa y cacahuetes
25 Min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 Min
Butifarras frescas con puré de patatas (HESTAN CUE)
45min
Guisantes al natural
2h 10 min
Brócoli y patatas con salsa de queso
30 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Hervido
40 λεπτ.
Verduras al vapor con rúcula
25 Min