Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de gambas crudas peladas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 50 g de chalota
- 100 g de apio en trozos
- 120 g de zanahoria en trozos
- 30 g de mantequilla
- 150 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 40 g de tomate concentrado
- 3 dientes de ajo
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 10 g de azúcar moreno
- 100 g de patata en trozos
- 40 g de vino blanco (volitelně)
- 75 g de nata
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 20.9 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 431.3 mg
Alternativní recepty
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50min
Crema de verduras
1 godz.
Crema de puerro con parmesano
45 min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Crema de calabaza con raviolis
35min
Crema de verduras y ortigas con granola
1 godz. 15 min
Crema de marisco
40min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Crema de gambones
45 min