Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g de sal
- 500 g de agua
-
4
lomos de merluza frescos sin espinas (600 g)
nebo 4 lomos de merluza congelada sin espinas (600 g) - 2 dientes de ajo
-
3 - 4
ramitas de estragón fresco (solo las hojas)
nebo 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) - 400 g de champiñones frescos en cuartos
- 50 g de zumo de limón
- 20 g de aceite de oliva virgen extra y algo más para engrasar el Varoma
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 4 raciones
- Kalorie
- 4404.3 kJ / 1053.7 kcal
- Protein
- 120.8 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 59.5 g
- Nasycený tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 5548.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35min
Merluza al cava
1h
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min
Verduras y pavo al vapor
30min