Arroz con setas de temporada, pato y trufa

Arroz con setas de temporada, pato y trufa

4.3 141 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 3 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1 de magret de pato Martiko, en trozos de 2 cm
  • 70 g de tomate triturado en conserva
  • 30 g de tomate concentrado
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 10 g de trufa negra fresca en láminas (natural o en conserva)
  • 1000 g de caldo de pollo
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de setas frescas variadas, en trozos (boletus, shiitakes, rebozuelos, níscalos, etc.)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 21 g
Kalorie 2713 kJ / 649 kcal
Tuk 42.4 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 45.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...