Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de zanahoria en rodajas (2-3 cm)
- 200 g de puerro en rodajas (2-3 cm)
- 4 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de jamón serrano en dados
- 100 g de vino blanco para cocinar
- 4 tarros de lentejas cocidas en conserva (1600 g) aclaradas y escurridas
- 100 g de arroz de grano redondo
- 1600 g de agua
- 4 pastillas de caldo de verduras desmenuzadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 926 kJ / 221 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1252 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con costillas
45 min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas guisadas
50min
Lentejas estofadas
3h
Judías blancas con chorizo
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Lentejas estofadas
3h 45 min
Fideuá con carne
30 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Potaje con garbanzos
35min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 godz.
Judías blancas a la toscana
35min