Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 celý králík, naporcovaný (1 000 až 1 200 gramů)
- 75 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička sušeného drceného chilli, drceného
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 2 kostky drůbežího bujónu
- 330 gramů piva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 33.88 g
- Sacharidy
- 5.83 g
- Tuk
- 29.71 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové škubánky
1h 10min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min
Kapr na modro
Žádné hodnocení
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Kokosové kloboučky
2h
Rizoto trikolora
1 Std. 25 Min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Žádné hodnocení
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Zelenobílé těstoviny
40min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1h