Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 celý králík, naporcovaný (1 000 až 1 200 gramů)
- 75 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička sušeného drceného chilli, drceného
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 2 kostky drůbežího bujónu
- 330 gramů piva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 33.88 g
- Sacharidy
- 5.83 g
- Tuk
- 29.71 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Plněná rajčata
25 Min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30 min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1 Std.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Kuře na kari s olivami
50 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Čočka s krevetami
20 Min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30 Min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min