Zařízení & příslušenství
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
1 celý králík naporcovaný (1 000 až 1 200 gramů)
-
75 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 čajová lžička sušeného drceného chilli drceného
-
1 čajová lžička sušeného oregana
-
1 čajová lžička soli
-
300 gramů červené cibule na čtvrtky
-
2 stroužky česneku
-
2 kostky drůbežího bujónu
-
330 gramů piva
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33.88 g
Kalorie
1782 kJ /
426 kcal
Tuk
29.71 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
5.83 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pivo
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.
Kuře na kari s olivami
50min.
Pečené papriky plněné masovou směsí
1hod. 20min.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min.
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1hod.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.