Zařízení & příslušenství
Jahodová terina s bílou čokoládou
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
10 porcí
Suroviny
-
8 kusů cukrářské piškoty
-
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
-
300 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů máslo na kousky
-
200 gramů smetany
-
3 polévkové lžíce cukru, moučky
-
500 gramů jahod na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
3.7 g
Kalorie
1740 kJ /
416 kcal
Tuk
32.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
26.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sváteční dezerty
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční čokoládovo-karamelový koláč s ořechy
1hod. 40min.
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Créme brulée
1hod. 50min.
Vláčné čokoládové bábovičky
50min.
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Žádné hodnocení
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2hod. 40min.
Karamelovo-ořechové řezy
26hod.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1hod. 15min.
Čokoládový coulant
30min.
Tiramisu
5hod. 20min.