Zařízení & příslušenství
Jahodová terina s bílou čokoládou
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
10 porcí
Suroviny
-
8 kusů cukrářské piškoty
-
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
-
300 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů máslo na kousky
-
200 gramů smetany
-
3 polévkové lžíce cukru, moučky
-
500 gramů jahod na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
3.7 g
Kalorie
1740 kJ /
416 kcal
Tuk
32.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
26.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sváteční dezerty
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Mandarinkové řezy
3hod. 10min.
Barevné ovocné řezy
1hod. 10min.
Amaretové cupcaky
3hod.
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Banánový dort s vaječným likérem
11hod. 40min.
Krémový pomerančový likér
48hod. 25min.
Karamelovo-ořechové řezy
26hod.
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1hod.
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Pizza s rajčaty, červenou paprikou, špenátem a vejci
1hod. 45min.
Puding z čerstvých jahod
2hod. 15min.