
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 kusů cukrářské piškoty
- 4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
- 300 gramů bílé čokolády na kousky
- 250 gramů másla na kousky
- 200 gramů smetany
- 3 polévkové lžíce cukru, moučky
- 500 gramů jahod na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 416 kcal / 1740 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 32.7 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saské tvarohové vdolečky
3 h
Mandarinkový milkshake
5 min
Sušenková zmrzlina
4 h 15 min
Velikonoční čokoládovo-karamelový koláč s ořechy
1 h 40 min
Extra čokoládový mug cake
20 min
Ledová káva s whisky creamem
15 min
Mini flan cake v páře
2 h 40 min
Cookies dort s krémem z arašídového másla
1 h 15 min
Čokoládovo-karamelový řez
4 h 30 min
Mousse ze tří druhů čokolády
4 h 30 min
Créme brulée
1 h 50 min
Crêpes soufflé
1 h