Zařízení & příslušenství
Jahodová terina s bílou čokoládou
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
10 porcí
Suroviny
-
8 kusů cukrářské piškoty
-
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
-
300 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů máslo na kousky
-
200 gramů smetany
-
3 polévkové lžíce cukru, moučky
-
500 gramů jahod na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
3.7 g
Kalorie
1740 kJ /
416 kcal
Tuk
32.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
26.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sváteční dezerty
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sýrové soufflé
35min.
Americké palačinky (Pancakes)
40min.
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25min.
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Barevné ovocné řezy
1hod. 10min.
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
2hod.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1hod. 30min.
Caribic shake
5min.
Mazaní smajlíci
1hod. 35min.