Zařízení & příslušenství
Jahodová terina s bílou čokoládou
Příprava 15min.
Celkový 24hod.
10 porcí
Suroviny
-
8 kusů cukrářské piškoty
-
4 polévkové lžíce pomerančové šťávy
-
300 gramů bílé čokolády na kousky
-
250 gramů máslo na kousky
-
200 gramů smetany
-
3 polévkové lžíce cukru, moučky
-
500 gramů jahod na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
3.7 g
Kalorie
1740 kJ /
416 kcal
Tuk
32.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
26.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sváteční dezerty
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zmrzlina z bílé čokolády
6hod. 10min.
Zmrzlina z gorgonzoly s karamelizovanými hruškami a ořechy
14hod. 15min.
Moka dort
2hod. 50min.
Banánový dort s vaječným likérem
11hod. 40min.
Zmrzlina z kozího sýra s pivním sirupem
Žádné hodnocení
Mandlovo-vanilkový dort
2hod.
Karamelový fondán
15min.
Crème brûlée s vaječným likérem
1hod. 15min.
Smoothie bowl s malinami a chia semínky
10min.
Saské tvarohové vdolečky
3hod.
Ananasový dezert ve skleničce
1hod. 5min.
Tiramisu
5hod. 20min.