Indian Vegetable Curry

Indian Vegetable Curry

4.3 71 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • coriander seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • cardamom seeds
    ½ tsp
  • mustard seeds
    ½ tsp
  • onions cut in halves
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces
    1
  • olive oil
    20 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • coconut milk
    400 g
  • water
    100 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • salt
    2 tsp
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    600 g
  • carrots cut in slices (1 cm)
    150 g
  • cauliflower cut in florets
    150 g
  • courgettes cut in slices (1 cm)
    150 g
  • frozen green peas
    100 g
  • fresh coriander leaves
    2 sprigs

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 1642 kJ / 395 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 6.8 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...