Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (volitelně)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1329 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 10.8 g
Alternativní recepty
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Prawn Saganaki
35 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Creamed Cod
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min