Smoked Haddock and Cauliflower Bake

Smoked Haddock and Cauliflower Bake

4.6 83 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 portions

Suroviny

Vegetables
  • water
    1000 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
    1
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
Béchamel
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • wholegrain mustard (volitelně)
    1 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼
  • ground black pepper or to taste
    ¼
  • milk
    550 g
  • smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 26.2 g
Kalorie 1329 kJ / 316 kcal
Tuk 10.8 g
Sacharidy 27.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...