Smoked Haddock and Cauliflower Bake

Smoked Haddock and Cauliflower Bake

4.6 79 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 55min
6 portions

Suroviny

Vegetables
  • water
    1000 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
    1
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
Béchamel
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • wholegrain mustard (volitelně)
    1 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼
  • ground black pepper or to taste
    ¼
  • milk
    550 g
  • smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 316 kcal / 1329 kJ
Protein 26.2 g
Tuk 10.8 g
Sacharidy 27.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...