Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (volitelně)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1329 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 10.8 g
Alternativní recepty
Sausage and Bacon Casserole
50min
Leftover Turkey and Veg Bake
1h
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Creamed Cod
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Kedgeree
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Tomato and Haddock Rice
50min