Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 lime, preferibilmente biologici, il succo e la scorza a striscioline (senza la parte bianca)
- 500 g di filetti di pesce bianco, (es. nasello)
- 250 g di code di gambero
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (0.5 mm circa)
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 200 g di latte di cocco
- 300 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1223 kJ / 293 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 15.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale in agrodolce
45min
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Gazpacho indiano
2h 10min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Insalata Thai con condimento alle arachidi
30min
Condimento balsamico
Žádné hodnocení
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Yakisoba con gamberi
30min
Gamberi in salsa speziata
40min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min