Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Burro chiarificato (ghee)
- 250 g di burro, a pezzi
Pasta all'aglio e zenzero
- 100 g di spicchi di aglio
- 100 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 90 g di olio di oliva
Lenticchie dahl makhani
- 1000 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di lenticchie nere beluga, secche, ammollate per 8 ore in 1000 g di acqua e scolate
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 3 semi di cardamomo
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 150 g di pomodori, a pezzi
- 2 peperoncini verdi freschi, senza semi
-
1
cucchiaino di piri piri piccante in polvere
nebo ½ cucchiaino di salsa piccante, rossa - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- coriandolo fresco, tritato, q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1740.5 kJ / 416 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Lenticchie all'indiana
35min
Tè speziato indiano (Chai Masala)
15min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min
Riso Kashmiri
30 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 Min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Ramen (vegan)
1 godz. 50 min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 godz. 15 min
Sundal di ceci
6小时 45 分钟
Verdure al curry
1h