Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Burro chiarificato (ghee)
- 250 g di burro, a pezzi
Pasta all'aglio e zenzero
- 100 g di spicchi di aglio
- 100 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 90 g di olio di oliva
Lenticchie dahl makhani
- 1000 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di lenticchie nere beluga, secche, ammollate per 8 ore in 1000 g di acqua e scolate
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 3 semi di cardamomo
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 150 g di pomodori, a pezzi
- 2 peperoncini verdi freschi, senza semi
-
1
cucchiaino di piri piri piccante in polvere
nebo ½ cucchiaino di salsa piccante, rossa - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- coriandolo fresco, tritato, q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1740.5 kJ / 416 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Riso Kashmiri
30min
Salsa satay
20min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Wonton soup
45 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa di miso con verdure
30min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Zucca al curry
45 Min
Lenticchie all'indiana
35min