Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 scalogni a metà (60 g circa)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 70 g di cipolla in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di peperone rosso a tocchetti
- 150 g di mais dolce in scatola
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 150 g di code di gambero fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664 kJ / 397.8 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Leek and tattie soup
40min
Yakisoba con gamberi
30min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50min
Marinatura all'ananas
20min
Chop suey ai gamberi
1h
Burro mediterraneo
5h 20min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Fideuá di polpo
1h 10min
Baklava
1h 30min