Filet mignon alle mele e Roquefort

Filet mignon alle mele e Roquefort

4.6 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno
  • 50 g di burro
  • 100 g di panna (30-40% di grassi)
  • 50 g di formaggio roquefort
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
  • 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 461.5 mg
Protein 35.1 g
Kalorie 1743.7 kJ / 416.8 kcal
Tuk 27.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...