Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 461.5 mg
Alternativní recepty
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Tartare al tonno e avocado
1 Std. 15 Min
Soufflé al formaggio
55min
Pollo al Rum e cocco
2 godz. 30 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 Std. 30 Min
Cirighet
30 min
Salsa olandese
30 min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min