Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 461.5 mg
Alternativní recepty
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30 min
Leek and tattie soup
40min
Dessert di riso al mango
55min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Soufflé al Castelmagno
55min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Torta di limone destrutturata
40min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Salsa olandese (TM6)
15min
Cachupa de peixe
50min