Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 27.6 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 461.5 mg
Alternativní recepty
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
5h
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Sciatt
1h
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min