Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 200 g Mehl
- 2 Eier
- 2 Eigelb
- 1 EL Olivenöl
- ½ TL Salz
Füllung
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 200 g Frischkäse
- ½ Zitrone, unbehandelt, ¼ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Rahmgemüse und Fertigstellung
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 300 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Kohlrabi, in Stiften (à 1 x 4 cm)
- 400 g Bundmöhren, in Stiften (à 1 x 4 cm)
- 250 g Babyspinat
- 1 Eiweiß
- 150 g Sahne
- 1 EL Mehl
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 2 TL Senfkörner
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20min
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Kräuter-Palatschinken mit Spargel
35min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30 min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min