
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La farce
- 2 - 3 branches de persil frais
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 150 g de poitrine de porc, découennée et coupée en morceaux (réserver les parures pour le bouillon)
- 50 g de chair à saucisse
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 40 g de mie de pain
- 1 poule
Le bouillon
- 1600 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 clous de girofle
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de carottes coupées en tronçons
- 2 poireaux coupées en gros tronçons
- 1 oignon coupé en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 795 kcal / 3325 kJ
- Protein
- 89.3 g
- Tuk
- 40.5 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palette à la diable
1hod.
Joues de porc à la bière
1hod. 10min
Cassoulet
13hod.
Navarin d'agneau printanier
1hod. 20min
Osso-buco
1hod. 20min
Estouffat toulousain
2hod.
Paupiettes de veau et petits légumes
1hod.
Veau Marengo
55min
Pintade au chou
1hod. 10min
Rognons de veau sauce madère
20min
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min
Sauté de porc au cidre
1hod.