Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La farce
- 2 - 3 branches de persil frais
- 40 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 150 g de poitrine de porc, découennée et coupée en morceaux (réserver les parures pour le bouillon)
- 50 g de chair à saucisse
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 40 g de mie de pain
- 1 poule
Le bouillon
- 1600 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 clous de girofle
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 350 g de carottes, coupées en tronçons
- 2 poireaux, coupées en gros tronçons
- 1 oignon, coupé en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3325 kJ / 795 kcal
- Protein
- 89.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Pot-au-feu madrilène
2h 20 min
Garbure
1 Std. 10 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Bœuf à la ficelle
1h 5min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Rognons de veau au xérès
25 min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min