Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Sauce crémeuse aux herbes
10 Min
Gratinée aux oignons
50min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1u.
Cervelle de canuts
12h
Sauce cocktail
10 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Žádné hodnocení
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Galette bressane
13h
Minifeuilletés aux escargots
50min
Œuf poché sauce meurette
1u.