Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12hod.
Cervelle de canuts
12hod.
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Rillettes de poulet
6hod.
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Œuf poché sauce meurette
1h
Sauce mayonnaise
10min