Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Œuf poché sauce meurette
1h
Œuf cocotte à l'oseille
40 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
L'œuf comme une omelette soufflée, émulsion noisettes, vinaigrette jaune aux herbes fraîches - Eric Guérin
1h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Orange givrée
12h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min