Œufs de caille en meurette

Œufs de caille en meurette

4.7 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 600 g d'eau
  • 18 œufs de caille
  • 100 g de lardon
  • 200 g de vin rouge
  • 90 g d'oignon coupé en deux
  • 25 g de beurre doux
  • 1 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 15 g de farine de blé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 19.3 g
Kalorie 1522 kJ / 363 kcal
Tuk 21.3 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...