
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Salz
- 3 Wacholderbeeren
- 2 Pimentkörner
- 3 TL Senf
- 1 EL Olivenöl
- 800 - 900 g Beiried im Ganzen
- 4 Birnen (à ca. 190 g), geschält, halbiert, entkernt
- 300 g Zwiebeln halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 300 g Rotwein
- 350 - 400 g Wasser (volitelně)
- ½ Zimtstange
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 - 400 g Rote Rüben, gekocht in Scheiben oder Stiften (5 mm)
- ½ - 1 EL Speisestärke
- 30 g Dörrzwetschken, entkernt
- 20 g Butter kalt
- 8 TL Preiselbeermarmelade
- 8 TL Dolce latte (weicher Blauschimmelkäse, Rahmstufe)
- Thymianblättchen, frisch zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 806 kcal / 3384 kJ
- Protein
- 62 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5hod. 30min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1hod. 45min
Cumberland-Senf-Sauce
1hod. 15min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1hod.
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7hod. 10min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2hod.
Boef Stroganoff
50min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1hod. 30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.