Kompatibilní verze
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Ei (Größe M)
- 40 g Butter
- 30 g Weizenmehl, universal
- 50 g Zartbitterschokolade (50 % Kakaoanteil), in Stücken
- 40 g Zucker
- 6 - 8 Prisen Salz
- 1 Msp. Natron
- 4 - 6 Walnusshälften
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Maroni, gegart, geschält
- 250 g Knollensellerie, geschält
- 250 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- 50 g Weißwein
- 500 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 6 - 9 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 - 300 g Rinderfilet-Steaks (3 cm dick)
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 50 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4190 kJ / 1000 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5 min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min