Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 600 g Lammfleisch (z. B. Schlögl) ausgelöst, in Stücken (ca. 3 cm)
- 40 g Butter
- 150 g Sellerie
- 150 g Lauch
- 150 g Karotten
- 80 g Zwiebeln
- ¼ TL Salz
- 200 g Wasser
-
100
g Weißwein
nebo 100 g Wasser -
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 3 Stängel Petersilie
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 301 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 Std.
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Spagatkrapfen
11h 50 min.
Boef Stroganoff
50 Min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min