Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 600 g Lammfleisch (z. B. Schlögl) ausgelöst, in Stücken (ca. 3 cm)
- 40 g Butter
- 150 g Sellerie
- 150 g Lauch
- 150 g Karotten
- 80 g Zwiebeln
- ¼ TL Salz
- 200 g Wasser
-
100
g Weißwein
nebo 100 g Wasser -
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 3 Stängel Petersilie
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 301 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 godz. 10 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Melanzani-Gemüse mediterran
35 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min