Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 600 g Lammfleisch (z. B. Schlögl) ausgelöst, in Stücken (ca. 3 cm)
- 40 g Butter
- 150 g Sellerie
- 150 g Lauch
- 150 g Karotten
- 80 g Zwiebeln
- ¼ TL Salz
- 200 g Wasser
-
100
g Weißwein
nebo 100 g Wasser -
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 3 Stängel Petersilie
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 301 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Ritschert
1小时
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Karpfengulasch
55 分钟
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1小时
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1小时
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 分钟
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Leberreis
35 min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 分钟
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min